Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@01:37:18 GMT

خادم الحسین غنده بن شایع خویلدی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۷۰۰۹

خادم الحسین غنده بن شایع خویلدی

به گزارش جهان نيوز، غنده مادر شهیدی ۵۵ ساله که آخرین پسرش، به نام خلف عوید عبدالرضا، در سال ۲۰۱۵ در منطقه تکریت به دست داعش به شهادت رسیده است. غنده متولد بصره است. اما چون پسر بزرگش خادم حوزه علمیه نجف بوده، چند سالی است که با خانواده به نجف آمده و همراه خانواده اش به خدمت رسانی به زائران اربعین می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلف هنوز ۲۰ ساله نشده بود که به شهادت رسید و امروز عروس و نوه خردسالش به نام اسد همراه غنده زندگی می کنند. غنده هنوز با نبودن خلف کنار نیامده و می گوید چون روزگاری در خانه کنار خودم می خوابید و صورتش را می بوسیدم، تحمل فضای خانه برایم مشکل است، بنابراین مرتب به قبرستان وادی السلام، کنار مزار فرزندم می روم و با او درد و دل می کنم.
این مادر شهید می گوید مصیبت من، بیشتر از مصیبت امام حسین(ع) نیست. باید بگویم که اصلا مقابل مصیبت سیدالشهدا(ع) چیزی نیست. ما در خدمت امام حسین(ع) هستیم. بنابراین از خودش می خواهم که باقی بچه هایم را نگه دارد و به من صبر بدهد.
کار بزرگی که مادر خلف کرده، عروس کردن دوباره همسر پسر شهیدش است. طبق وصیتی که خلف داشته، همسرش پس از او دوباره ازدواج کرده و اینک با برادر نانتی خلف زندگی می کند تا اسد که نامش را به احترام امام علی (ع) انتخاب کرده اند، بدون پدر، بزرگ نشود.
سهم غنده در خدمت رسانی و پذیرایی از زائران اربعین، پخت و پز و تهیه غذاست. پسرانش هم پس از آماده شدن غذا، سفره را برای زائران و عزاداران حسینی پر می کنند. این خانواده می گویند پس از سرنگونی صدام، خدمت رسانی به زائران امام حسین(ع) بسیارآسان تر شده است. تصاوير کوچک تصاوير بزرگ اسلايد تصاوير

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)

فرازی از زیارت عاشورا گویای آن است که باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در فرازی از زیارت عاشورا می‌خوانیم «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ؛وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَ أَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِی رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِیها، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللّٰهُ الْمُمَهِّدِینَ لَهُمْ بِالتَّمْكِینِ مِنْ قِتالِكُمْ»؛ یعنی خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بی‌داد بر شما اهل‌بیت را بنیان کردند و خدا لعنت کند قومی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبه‌هایتان برکنار نمود، مرتبه‌هایی که خدا شما را در آن‌ها جای داد و خدا لعنت کند امّتی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنان را که امکانات و توان جنگ با شما را برای ایشان تدارک دیدند،

در این بخش از زیارت عاشورا 4 مرتبه به چهار گروه لعن فرستاده می‌شود:
1. آنها که اساس ظلم و جور را علیه اهل بیت علیهم‌السلام بنا کردند و آن را عادی‌سازی کردند  2. آنها که اهل بیت را از جایگاهشان منع کردند و مقامی که خداوند به ایشان عطا کرده بود زائل کردند   3. آنها که  دست به قتل ائمه زدند   4. آنها که عامل و زمینه‌ساز قتل عترت شدند.

توطئه معاویه و خط نفاق در بسترسازی واقعه عاشورا عیان بود

این فراز از زیارت عاشورا گویای آن است که واقعه غمبار کربلا دارای پیشینه‌ای عمیق است. فارغ از اینکه به صورت مصداقی به تاریخ قبل از رویداد عاشورا بپردازیم، همین گزاره‌ها در زیارت عاشورا کافی است انسان را با حقیقت ماجرا آشنا کند؛ یعنی باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. این دو گزاره اول، اساس ماجرای شهادت رساندن امام حسین علیه‌السلام را نشان می‌دهد.

خلاصه وضعیت امت اسلام از رحلت نبوی تا قیام حسینی

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)