Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،   اربعین امسال در کنار شهرداری تهران سایر شهرداری‌ها از جمله شهرداری شهرهای مشهد، کرج و اراک، همدان، قم و کاشان در امر خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی فعال بودند. مسئولیت کمیته خدمات شهری بر عهده شهرداری تهران بود که در آن شهرداری‌های کلانشهرها عضو بودند.

خدمت‌رسانی در هریک از مرزهای سه‌گانه ورود زائرین ایران اسلامی به کشور عراق بر عهده یکی از مناطق شهرداری تهران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس خدمت‌رسانی در مرز مهران بر عهده  شهرداری منطقه ۵، در مرز چذابه شهرداری منطقه ۴ و خدمت رسانی در مرز شلمچه توسط شهرداری منطقه۶ انجام شد. 

شهرداری تهران در مرز مهران با به‌کارگیری۵۰۰ نیروی خدمات‌رسان، ۵۸۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام را راه‌اندازی کرد و با به‌کارگیری ۲۵ دستگاه خودرو خدمات شهری و استقرار اکیپ‌های آتش نشانی ارائه خدماتی همچون پذیرایی از زائران و... در دستور کار خود قرار داد علاوه بر این‌ها با استقرار ۱۲۵ دستگاه اتوبوس در مرز مهران انتقال زائرین به شهر کوت توسط این منطقه انجام شد. شهرداری اراک نیز به عنوان پشتیبان مرزمهران درپارکینگ «برکت» کار نظافت را با ۳۰ نفر نیرو و دو دستگاه خودرو انجام داد. ۳۰۰ دستگاه اتوبوس نیز از طرف شهرداری‌های مشهد وکرج جهت انتقال زائرین از کوت به نجف اختصاص داده شد. 

در مرز شلمچه ارائه خدمات به زائران بر عهده شهرداری منطقه ۶ بود و این کار با به‌کارگیری ۲۰۰ نیروی خدمات‌رسان، راه‌اندازی ۱۲۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام، به‌کارگیری ۱۲دستگاه ماشین آلات خدمات شهری و استقرار اکیپ آتش نشان خدمات ایمنی و ... انجام شد. در همین مرز شهرداری شیراز هم با اختصاص ۲۰۰ نفر نیروی خدمات‌رسان و ۲۰ دستگاه ماشین آلات خدمات شهری برپایی اسکان موقت روزانه زائرین را انجام داد.

در مرز چذابه ارائه خدمات به زائران بر عهده شهرداری منطقه ۴ بود و با به‌کارگیری ۱۲۰ نیروی خدمات‌رسان ، ۱۶دستگاه ماشین آلات خدمات شهری، راه‌اندازی و نگهداری ۳۸۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام به زائران خدمت‌رسانی شد. شهرداری اهواز هم با به‌کارگیری ۸۰ نفر نیروی انسانی خدمات‌رسان و ۱۰دستگاه ماشین آلات خدمات شهری در این مرز خدمات ارایه داد.
نیروهای شهرداری تهران در درون عراق نیز در سه شهر کربلا، نجف و کوفه نیز خدماتی را به زائران ارائه می کردند؛ به‌گونه‌ای که ظرف مدت ۱۵ روز ۴۵۰ نفر از نیروهای شهرداری تهران به شهر نجف اعزام شدند و نظافت و پاکسازی خیابان‌های منتهی به صحن حضرت امیرالمومنین(ع) در پنج پست نظافتی را برعهده گرفتند. آماده‌سازی محل اسکان در منطقه حولی در نجف و کربلا با محوریت ستاد بازسازی عتبات عالیات از دیگر برنامه های این اکیپ در نجف اشرف بود.

در نجف شهرداری‌های مشهد ،کرج و اراک نیز با به‌کارگیری مجموعا ۷۳۵ نفر نیروی خدمات‌رسان و ۳۱ دستگاه خودرو خدمات شهری نیز به زائران اربعین حسینی خدماتی را ارایه دادند. 

شهرداری تهران با به‌کارگیری ۱۰۰ نفر نیروی خدمات‌رسان نظافت و رفت و روب کوفه و مسجد میثم تمار را برعهده داشتند همچنین با استقرار نیروهای شرکت شهرسالم در شهرنجف جهت انجام امور درمانی، خدمات درمانی به زائرین ارائه شد.

شهرداری تهران در کربلای معلی نیز با به‌کارگیری ۹۰۰ نفر نیروی خدمات‌رسان در ۱۵ روز نظافت و پاکسازی محورهای منتهی به حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) را با هماهنگی شهرداری کربلا انجام داد و برای ارائه خدمات درمانی نیز نیروهای شرکت شهر سالم در این شهر استقرار پیدا کردند. شهرداری‌های همدان، رشت و کاشان نیز در مجموع تعداد۲۶۰ نفر نیروی خدمات رسان و ۲۱ دستگاه خودرو خدمات شهری در کربلای معلی برای ارائه خدمات به زائران مستقر کردند.

شهرداری تهران در راهپیمایی اربعین حسینی در پایتخت نیز به ارایه خدمات پرداخت. به گفته مجتبی یزدانی - معاون خدمات شهری شهرداری تهران - با همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک، معاونت امور فرهنگی و اجتماعی، شهرداران مناطق ۲۰ و ۷،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵،۱۶ سازمان فرهنگی و هنری، شرکت شهر سالم، پلیس راهور تهران بزرگ و... این کار انجام شد.

وی افزود: مناطق در مسیر راهپیمایی انجام برنامه ریزی‌های لازم را جهت نظافت، پاکسازی و رفت و روب، لایروبی انهار، پاکسازی تبلیغات غیرمجاز، رنگ‌آمیزی المان‌های شهری( در صورت لزوم )، شستشو المان‌های شهری و سایر موضوعات عمرانی و ترافیکی مرتبط با نگهداشت شهر را در دستور کار خود قرار دادند همچنین سازمان مدیریت پسماند با همکاری مناطق برنامه‌ریزی‌های لازم را جهت ساماندهی و استقرار ماشین آلات، نیروها و جانمایی مخازن تفکیک زباله به منظور حفظ نگهداشت شهر انجام داد. فضاسازی اطراف محل پخش نذورات و تحویل مخازن و کیسه زباله جهت جمع آوری ظروف یکبار مصرف نذورات مردمی نیز در دستور کار قرار گرفته بود.

معاون شهردار تهران با بیان این که برای تسهیل در تردد شهروندان تدابیر لازم اتخاذ شده بود، گفت: برای این منظور پیش‌بینی‌های لازم جهت جابجایی شهروندان با حمل و نقل عمومی(مترو، اتوبوس، تاکسی) انجام و هماهنگی‌های لازم نیز با پلیس راهور تهران بزرگ جهت اتخاذ تمهیدات ترافیکی انجام شد.

وی در ادامه به اقدامات  فرهنگی این مناسبت اشاره و اظهارکرد: برپایی ایستگاه مادر و کودک، تشکیل ستاد گمشدگان،برپایی نمایشگاه عکس اربعین، توزیع محصولات فرهنگی متناسب با این ایام و.. از جمله اقدامات فرهنگی بود که در طول این راهپیمایی انجام شد.

یزدانی در تشریح سایر اقدامات معاونت خدمات شهری شهرداری تهران گفت: انجام تبلیغات محیطی متناسب با اربعین حسینی، نمایش طرح‌های فرهنگی اربعین روی کلیه المان‌های مربوط به سازمان زیباسازی، هماهنگی با مدارس، مساجد و... واقع در مسیر به منظور بازبودن و ارائه خدمات به زائرین (اعم از استفاده از سرویس‌های بهداشتی و...) حضور کلیه نیروهای اجرایی و کارگران و ماشین آلات تا پایان مراسم و پاکسازی کامل و بازگشایی مسیر جهت تردد خودروهای شهروندان،استقرار ادوات و تجهیزات و آماده باش کامل ایستگاه‌های آتش نشانی در طول مسیر راهپیمایی، شناسایی و رفع موارد ناایمن و حذف زوائد فیزیکی در طول مسیر راهپیمایی، برنامه‌ریزی جهت استقرار نیروهای شهربان و حریم بان برای کنترل و رفع موارد سد معبر و جمع‌آوری بساط گستران و دستفروشان در طول مسیر، انجام برنامه‌ریزی لازم و بازدید از نقاط آبگیر و پیش‌بینی نیروها و تجهیزات مورد نیاز درصورت بارش نزولات آسمانی و... از جمله اقدامات این معاونت جهت برپایی هرچه باشکوه تر مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی در تهران بود.
انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: اربعین حسینی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در روز شوراها با میزبانی از استاندار و فرماندار بر همدلی، وحدت میان مدیریت شهر، استان و شورا در راستای رفع مشکلات شهر و استان تاکید کردند و خواستار حمایت و پیگیری مدیریت استان برای افزایش اختیارات شوراها و تحقق قانون مدیریت واحد شهری شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم میزبان استاندار و فرماندار اصفهان بودند و در این جلسه به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نامه حضرت امام خمینی (ره) پیرامون اهمیت شکل گیری شوراها اظهار کرد: به دلیل وقوع جنگ تحمیلی، قانون شوراها اجرا نشد.

وی افزود: در شورای اول ۲۳ وظیفه برای شورا احصا شد، اما امروز نیز می‌توان تا حدود ۵۰ وظیفه را احصا کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه مقام رهبری نیز به موضوع مشارکت اشاره کردند، یادآور شد: هر گاه برای واگذاری وظایف به شورا پیگیری را آغاز کردید نمایندگان مجلس و دولت با آن مخالفت کردند.

وی افزود: بودجه استان را بر اساس شاخص‌ها تخصیص می‌دهند، اما در دریافت بودجه جز آخرین‌ها هستیم، از این‌رو درخواست می‌کنیم موضوع آب را که زندگی و حیات اصفهان به آن وابسته است، رها نکنید.

تضعیف شوراها به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است

محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه کسی منکر نقش اساسی و کارآمدی شورا در اداره امور شهر و جامعه نیست اظهار کرد: شورا با مشارکت مردم می‌تواند بالاترین خدمات را به جامعه، شهرها و روستاها داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه همه دولت‌ها در حد حرف حمایت کردند اما در عمل حمایتی ندیدیم افزود: حتی به کاهش اختیارات شوراها فکر کردند، اگر شوراها تضعیف شود به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است.

فلاح با اشاره به اینکه تصویب قانون مدیریت واحد شهری می‌تواند بزرگ‌ترین خدمت به مردم و نهاد شورا باشد، گفت: اجرای آن از بسیاری موازی کاری‌ها و حیف و میل بیت‌المال جلوگیری می‌کند، بنابراین اگر رضایت مردم را می‌خواهیم که از معنویات مقام رهبری است، باید قانون مدیریت واحد شهری اجرا شود.

وی ادامه داد: انتظار داریم دولت اماکن تاریخی، ورزشی وآنچه شورا می‌تواند به نحو احسن مدیریت کند، به شوراها واگذار کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: بر اساس قانون اساسی، استانداران، فرمانداران و سایر مقامات کشوری که از سوی دولت تعیین می‌شوند، ملزم به رعایت تصمیمات شوراها هستند، اما شاهد هستیم که بعضی مدیران کل در سطح استان نه تنها به تصمیمات اهمیت نمی‌دهند بلکه در تصمیم گیری شورا دخالت می‌کنند؛ درخواست می‌کنم استاندار نسبت به این موارد تذکر دهد.

الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد

مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اصل مشارکت محور مردم در عرصه حکمرانی اظهار کرد: در این موضوع به الگویی رسیدیم، برای آن تأیید علمی هم‌گرفته ایم.

وی با اشاره به الگوی سنتی که فقط شهرداری و شهروند وجود دارند، ادامه داد: در این نگاه سنتی مشارکت معنای درستی نداشته است و در نگاه و الگوی جدید مشارکت را در سه لایه تعریف کردیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر قابلیت تسری دارد، می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد.

وی با اشاره به داده محوری و ابتکارات شهرداری در حوزه رصدخانه شهری گفت: اگر این تجربیات به دیگر نقاط تعمیم یابد در اشتراک گذاشتن تجربیات بسیار مؤثر خواهد بود.

قطار شهری، پروژه‌ای ملی است اما این بار را مدیریت شهر برمی‌دارد

ابوالفضل قربانی، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورا و مدیریت شهر ماهانه جلساتی را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کنند، اظهار کرد: درخواست می‌کنم در بعضی جلسات استاندار نیز حضور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه با فعالیت یک خط مترو نمی‌توان گفت مترو داریم تصریح کرد: عزم این دوره از شورا بر اجرای خط دوم مترو بوده است، بودجه خط دو قطار شهری به قیمت امروز ۸۵ هزار میلیارد تومان است که بعید می دانم بودجه عمرانی استان چنین عددی باشد؛ این موضوع بیانگر این است که پروژه قطار شهر، ملی است، اما اکنون فقط مدیریت شهر است که این بار را برمی‌دارد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به قرارداد با مپنا به ارزش ۴۵ هزار میلیارد تومان در پروژه خط دو متروی اصفهان افزود: سهمی که ما باید بپردازیم تا این قرارداد اجرایی شود، به دست استاندار تحقق می‌یابد که درخواست می‌کنم گروهی را برای این کار مشخص کنید؛ این در حالی است که شهرهای دیگر به دنبال انعقاد قرارداد با مپنا هستند و این امکان برای آن‌ها فراهم نیست، می‌طلبد ما از این فرصت استفاده کنیم.

بسیاری از ایده‌ها و اقدامات شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح و اجرا شده است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تعامل میان شورا و شهرداری و هماهنگی که این تعامل به همراه داشته است، اظهار کرد: سالی سرنوشت‌ساز برای نظام جمهوری اسلامی را در پیش داریم، انتخابات را سال آینده خواهیم داشت که این اتفاقات نیازمند همدلی و همراهی سازمان‌ها با مردم اس؛ در این راستا شهرداری بیشترین بعد ارتباط با مردم را دارد، اهتمامی که به این موضوع باید داشته باشید هدایت، حمایت و پشتیبانی برای پیگیری مشکلات در شهر و شهرداری است.

وی افزود: بسیاری از ایده‌های شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح شده است، از آن استفاده می‌کنند؛ حاضر هستیم همه تولیدات، ایده‌ها و فکرها، برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی را به عنوان الگو در اختیار دیگر نقاط قرار دهیم.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در جایی که اصفهان رتبه ۲۸ کشور در انتخابات را دارد، اما در تشییع پیکر شهید زاهدی اولین است، نشان می‌دهد باید فضاهایی را ایجاد کنیم تا مردم در صحنه‌های مختلف حضور یابند؛ مردم از مقامات استان انتظار دارند با عملکرد و اقدامات موجب امیدآفرینی شوند که این مهم نیازمند برنامه ریزی است.

وی با اشاره به جاری شدن زاینده‌رود و اثر گذاری در جامعه که حتی موجب رضایت‌مندی کشاورزان در شرایط سخت شده است، گفت: پیگیری موضوعاتی همچون انتقال آب دریا به اصفهان، سامانه دوم، پساب و احیای تالاب نیز بسیار اهمیت دارد.

از ساختارهای گردشگری اصفهان غافل ماندیم

احمد شریعتی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با تاکید بر اینکه ارتباط میان شورا، شهرداری و مدیریت استان عالی بوده است، اظهار کرد: جاری شدن آب در زاینده‌رود هم کشاورزان را خوشحال کرد، هم موجب شادابی در حوزه زیست محیطی شد که حتی تشکر دارد.

وی با اشاره به موضوعات در حوزه حمل‌ونقل گفت: مباحث فرودگاه و قطار سریع السیر بسیار مهم است، از ساختار گردشگری اصفهان با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد، غافل ماندیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات ارائه شده در ستاد خدمات سفر شهر اصفهان به گردشگران و مسافران نوروزی تصریح کرد: گردشگران بیشترین حضور را در اصفهان دارند، شهر، دارای ظرفیت زیادی دارد که باید از آن در ارائه خدمت بهره برد.

امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست

علی صالحی، سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه تفاوت ما و مدیریت استان با دیگران در نگاه به گفتمان انقلاب اسلامی و اقدامات متناسب با آن است، اظهار کرد: اولویت امام امت موضوع اقتصادی است که با واژه‌هایی همچون مشارکت مطرح می‌شود و همه هم و غم ما باید این موضوع باشد.

وی با اشاره به ظرفیت اقتصاد شهری و محلی و ظرفیت ۳۰ همت بودجه شهرداری افزود: شهرداری در نزدیک‌ترین لبه ارتباطی با مردم است و با توجه به شرایط نسبتاً خطرناک که برای آینده اقتصاد شهر متصور هستیم، اجرایی شدن شعار سال و تغییر ریل شهرداری بسیار مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: مقررات‌زدایی و تسهیل مشارکت مردم از اصلی ترین موضوعات است، زیرا با مقررات موجود و شرایط فعلی امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست.

وی با اشاره به تعامل جدی برای تحقق شعار سال با مدیریت شهری برای استفاده از منابع ملی گفت: اصلاح قوانین با این جلسات و قرار گاه‌های معمولی انجام شدنی نیست، لازمه آن اقدامات ساختار شکن است.

حالِ بافت تاریخی شهر اصفهان خوب نیست

رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از آغاز فعالیت دولت اتفاقات خوبی در استان رخ داده است، اظهار کرد: حال بافت تاریخی شهر و وضعیت حوزه گردشگری اصفهان مطلوب نیست.

وی افزود: شهرهای دیگر یک دهم داشته شهر اصفهان را ندارند، اما گوی سبقت را ربودند و در حال حاضر در حوزه گردشگری به شهر ما پهلو می‌زنند؛ تحول در بسازی از شهرها از جمله یزد از زمانی آغاز شده که استاندار حمایت داشته است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پیرامون مسجد جامع اصفهان ضعیف‌ترین منطقه شهر است، ادامه داد: این وضعیت موجب شرمندگی ما است که توجه ویژه به آن نشده است، زیرا بسیاری از خانه‌ها پیرامون این محدوده از نظر سند مشکل دارد و تکلیف مالکان از سوی سازمان‌ها مشخص نمی‌شود.

وی از استاندار درخواست کرد رفع مشکلات از محدوده مسجد جامع و بازار را در دستور کار قرار دهد.

کد خبر 748794

دیگر خبرها

  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز